No products in the cart.

Biz kimiz

Web sitemizin adresi: https://www.mikosstore.com.

Hangi kişisel bilgileri ne amaçla topluyoruz

Yorumlar

Ziyaretçiler sitede yorum bıraktığında yorum formunda gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini de toplarız.

E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir metin (hash olarak da adlandırılır) Gravatar hizmetine, servisi kullanıp kullanmadığınızı görmek için, sağlanabilir. Gravatar servisinin gizlilik politikası şu adrestedir: https://automattic.com/privacy/. Yorumunuzun onaylanmasından sonra profil resminiz yorumunuzla birlikte herkese görünür.

Ortam

Görselleri web sitesine yüklerseniz, gömülmüş konum verileri (EXIF GPS) içeren görseller yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitesi ziyaretçileri, web sitesindeki görsellerden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

İletişim formları

Çerezler

Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

Eğer giriş sayfasımızı ziyaret ederseniz, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.

Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüleme seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kaydedeceğiz. Giriş çerezleri iki gün ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl boyunca kalır. “Beni hatırla” seçeneğini seçereniz, girişiniz iki hafta boyunca devam eder. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kaldırılacaktır.

Bir makaleyi düzenler veya yayınlarsanız tarayıcınıza ek bir çerez kaydedilir. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve sadece düzenlediğiniz makalenin yazı kimliğini gösterir. 1 gün sonra zaman aşımına uğrar.

Diğer sitelerden gömülen içerik

Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, görseller, makaleler, vb.) Içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkleşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

Analiz

Verinizi kimlerle paylaşıyoruz

Verilerinizi ne kadar süre tutarız

Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Böylece, takip eden yorumlarınızı denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabiliriz.

Web sitemize kayıt yaptıran kullanıcılar için (varsa) kullanıcı profilinde sağladıkları kişisel bilgileri de saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilir (kullanıcı adı değiştirme hariç). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir.

Verileriniz üzerindeki haklarınız neler

Bu sitede bir hesabınız veya yorumlarınız varsa, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

Verinizi nereye gönderiyoruz

Ziyaretçi yorumları otomatik istenmeyen yorum algılama servisi aracılığıyla kontrol edilebilir.

İletişim bilgileriniz

Ek bilgi

Verinizi nasıl koruyoruz

Hangi veri ihlali prosedürlerimiz var

Hangi üçüncü taraflardan veri alıyoruz

Kullanıcı verileriyle ne tip otomatik karar verme ve/veya profilleme yapıyoruz?

Sanayi bakanlığı kamuyu aydınlatma yükümlülüğü

Mağazamızda ödeme işlemi sırasında sizinle ilgili bilgileri topluyoruz.

Neleri toplar ve saklarız?
Siz sitemizi ziyaret ederken, biz şunları izleriz:

Görüntülediğiniz ürünler: Örneğin, en son görüntülediğiniz ürünleri göstermek için bunu kullanırız
Yer, IP adresi ve tarayıcı türü: Vergi ve gönderim tahmini gibi amaçlar için bunu kullanırız
Gönderim adresi: Bunu girmenizi talep ederiz, böylece sipariş vermeden önce gönderim işlemini tahmin edebilir ve siparişinizi gönderebiliriz!
Siz sitemize göz atarken, alışveriş sepeti içeriğini takip etmek için çerezleri (tanımlama bilgilerini) de kullanacağız.

Bizden bir şey satın aldığınızda, adınızı, fatura adresinizi, gönderim adresinizi, e-posta adresinizi, telefon numaranızı, kredi kartı / ödeme ayrıntılarınızı ve kullanıcı adı ve şifre gibi isteğe bağlı hesap bilgilerini içeren bilgileri vermenizi talep ederiz. Bu bilgileri şu gibi amaçlarla kullanırız:

Hesabınız ve siparişiniz hakkında size bilgi göndermek
Geri ödemeler ve şikayetler dahil olmak üzere isteklerinizi yanıtlamak
Ödemeleri işlemek ve sahteciliği önlemek
Mağazamız için hesabınızı oluşturmak
Fatura kesmek gibi yasal yükümlülükleri yerine getirmek
Mağaza tekliflerimizi iyileştirmek
Almayı seçerseniz size reklam ve promosyon mesajları göndermek
Bir hesap oluşturursanız, adınızı, adresinizi, e-postanızı ve telefon numaranızı saklayacağız. Bu bilgiler, gelecekteki siparişler için ödeme yapmak istediğinizde kullanılacaktır.

Sizinle ilgili bilgileri ihtiyaç duyduğumuz sürece ve yasal süre boyunca saklarız. Örneğin, vergi ve muhasebe amaçları için XXX yıllık sipariş bilgilerini saklayacağız. Bu, adınızı, e-posta adresinizi, fatura ve gönderim adreslerini içerir.

Eğer bırakmayı seçerseniz, mağaza yorumlarını veya incelemelerini de saklarız.

Ekibimizde erişimi olanlar
Ekibimizin üyeleri bize sağladığınız bilgilere erişebilir. Örneğin, hem Yöneticiler hem de Mağaza Yöneticileri şunlara erişebilir:

Neyin, ne zaman satın alındığı ve nereye gönderilmesi gerektiği gibi sipariş bilgileri ve
Adınız, e-posta adresiniz, fatura ve gönderim bilgileriniz gibi müşteri bilgileri.
Ekip üyelerimiz, siparişleri gerçekleştirmek, geri ödeme işlemlerini yürütmek ve size yardımcı olmak için bu bilgilere erişebilir.

 

PRIVACY & PERSONAL DATA POLICY

Your personal data is transferred to Yamanlar Pazarlama ve Dış Ticaret Sanayi Ltd. Şti. as the data controller within the scope of this website in accordance with the Personal Data Protection Law No.6698 (“Law”) within the scope of the following procedures and principles.

 

PERSONAL DATA PROCESSED, PURPOSES OF PROCESSING AND LEGAL REASON

Your personal data is collected from you through the membership agreement and order form on our website, as well as when you visit our website www.mikosstore.com and your purchases on our website in this context.From your personal data; Your identification information (name, surname), your contact data (your e-address, phone information), secondary information for the products you purchase from our website and your financial data (credit card information, account number) in the payment transaction (credit card information, account number) It will be processed by us on the grounds of fulfillment of the contracts for the sale of the product and the fulfillment of our other legal information within the framework of the stated legal compliance reasons.

If you have previously prepared consent and permission, your contact information will only be used in order and member registration forms to spend time with our users and for news about our company (new product, campaign, discount, etc.). This information is definitely not shared by third parties. Our users can delete their records from our system at any time.

All of your credit card and personal information is 128 mbit encrypted with the internet security standard SSL Secure system. In this way, it is prevented that your information is captured by unwanted persons or institutions in any way during their circulation on the internet.

TRANSFER OF DATA TO A PERSON

From your personal data above; Your financial information is with the financial institutions that we receive services for the purpose of providing payment services, your identity information and contact information are contracted cargo companies to reach the user of the order and your data can be resolved with the legal authorities in case of a request in accordance with the relevant legislation. And within the framework of the personal data processing conditions specified in Articles 8 and 9, and limited to these.

YOUR RIGHTS

 

As personal data owners, pursuant to Article 13 of the Law; To learn whether your personal data has been processed, to request information about them if it has been processed, to know the third parties to whom your personal data has been transferred, to request correction of your personal data if it is incomplete or incorrectly processed, if the reasons requiring its processing are eliminated, even though they have been processed in accordance with the provisions of the Law and other laws. You have the right to request the deletion of personal data and to request other matters listed under the relevant article of the law. You can send all your requests and applications regarding your personal data to the e-mail address of info@mikos.com or to our company address specified below by mail. In addition, you can cancel your mikos.com membership by sending an e-mail to info@mikos.com or by using the “Cancel Membership” option under the “My Account” tab on mikos.com.

YAMANLAR PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET SANAYİ LTD. ŞTİ.

Address: Yalı Mahallesi 6496 Sokak No:4/F 35550 Karşıyaka İZMİR

Mersis: 0936122904200001

Telephone: 0232 426 74 63

Follow Us
Instagram: Mikosstore
X